As promised;)
Door: Oliver
Blijf op de hoogte en volg Oliver
25 Juli 2009 | Griekenland, Mykonos
Inmiddels weeral 5 dagen aan boord! Alles gaat goed en we zijn vandaag aangekomen in Mykonos, Griekenland! Ik heb jullie nog wat foto´s beloofd dus hierbij heb ik die er even bij gezet!
Groetjes Oliver
25 Juli 2009 - 11:43
Pap:
Hoi Ollie,
Klinkt weer allemaal super daar, je vader begint al op te knappen en lopen gaat weer een beetje, zal wel goed komen voor Kusadasi. Geniet ervan!!! -
25 Juli 2009 - 13:49
Frederique:
ziet er mooi uit!
geniet ervan he. :P -
25 Juli 2009 - 18:02
Rbogaert37@.nl:
Hallo Oliver,Je bent nu in Santorini,daar zijn Opa en ik ook geweest met een cruisereis. Wij moesten op een ezel die trappen op ,nou ik ging wel te voet. Boven is alles wit he, de huizen en straten,leuk dat jij daar nu bent . Groetjes dikke kus OMA -
25 Juli 2009 - 18:17
Janny:
Hoi Oliver
alles weer oke zo te horen leuk een rondje europa maar vooral hard werken,nou ja veel uren dan toch.
groetjes uit Ulst -
25 Juli 2009 - 19:09
Marga:
Hoi Oliver,
Wat heb je het toch weer goed he? Ik zou zo mee willen. Ga je nog naar Olivier? Wij zitten op het moment in Breskens. Redelijk weer, dus we vermaken ons wel. Volgende week beginnen onze 3 weken pas. Leuk om je weer te volgen.
Geniet van je reis.
Marga -
26 Juli 2009 - 16:36
Spekkie ;):
Hey!! ik heb net je verslagjes gelezen.. klinkt leuk ;)Ik ben net terug van vakantie.. wat een disaster.. man.. je wil niet weten.. ik bewaar het wel voor als je terug komt nu moet je maar lekker van jouw reis genieten ;):D
En ook foto's maken waar jij zelf op staat he! :P
ik kreeg vanmiddag trouwens al gelijk smsje van jeanette of ik morgen aafd wil komen werken bij de disco.. ik heb er al zin in !!!!!hopelijk nu wel genoeg drank! ;)
Ik wens je nog heel veel plezier! en je hoort nog wel van me xxjes