Settled!
Door: Oliver
Blijf op de hoogte en volg Oliver
06 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
Ik doe nu voor 6 (nu dus nog 5) weken dienst in de machinekamer, wat ik eigenlijk wel heel leuk vind! Ik moet om half 5 ’s ochtends beginnen tot half1 (meestal 12u)en dan kan ik ’s middags aan mijn stageboek werken! Het is wel steeds omkleden, want als ik uit de machinekamer kom en ik wil in de Lido gaan eten (bij de passagiers) moet ik mijn alaska uniform aan dus dat is: snel uit de MK, douchen en omkleden en gaan eten. En na het eten weer terug mijn overal aan, maar ik kan ook naar de P.O. gaan eten (bij de crew). Maarja in de Lido is het lekkerder (en meer keus) dus vandaar doen wij daar een beetje balletje balletje zoals sebas dat zo mooi zegt! Dat is wel grappig, eerst liep ik in mijn normale (nette kleren) met een kaartje op in de lido, maar vandaag met mijn uniform en alle gasten keken zo en zeiden; hello sir of good evening sir! Haha, als ik terug kom heb ik niet meer nekmaat 43 hoor ;)
Onze hut is ook wel oke, wel erg klein en geen raam. Maar wel genoeg kastruimte en een goed bed! En overdag Nederlandse tv! Nederland 1,2,3 op 1 kanaal, met de belangrijkste dingen zoals het nieuws enzo. En verder zijn er wat films op te zien, wel leuk! Ik moet internet kopen, 20 dollar voor 3 uur! Ik ga nu slapen want sebas is op wacht en als hij klaar is gaan we nog even naar de Officers bar!
Binnenkort krijgen we onze shore pass, dus mogen we de wal en onze andere uniformen en dan zijn we helemaal ‘’gesetteld’’!
Ik vind het trouwens echt super leuk dat ik zoveel reacties krijg!! Rond Nieuwjaar ben ik weer terug dus dan zie ik jullie wel weer op de favoriete plaats, het cafe!! Of ergens anders!
Kus, oliver!
07 Augustus 2008 - 05:39
Didi:
Superrr!! Eindelijk weer foto´s! Leuk om nogmaals te horen dat alles goed gaat en leuk is! Nog leuker dat je met nieuwjaar misschien wel al thuis bent! :D
Die foto met je pak is echt GEWELLLDIG! ;) haha! Echt heel erg bal! Zo kan je je wel laten zien in de Lido ;)!
Veel succes en vooral veel plezier nog! Een dikke kus vanuit Breskens!
Didi -
07 Augustus 2008 - 06:29
Thuisfront:
Looking good !!!
Jullie hutje is wel erg klein maar het moet gezegd worden : schitterende gordijnen. Hahahahaha.
Groetjes uit een donderend Hulst
Pap,Mam,Quinten en Luka -
07 Augustus 2008 - 07:34
Fredje:
Haha, dat pak staat je goed. :P veel plezier daar he. -
07 Augustus 2008 - 10:30
Quinten:
hee Ouwee !!
Kben erg blij te horen dat het daar Ge-wéééééél-dig is! Je uniform is wel een beetje Balletje Balletje ;-).. De passagiers zijn zeker ook wel een beetje "elite"? Uit welk land komen ze voornamelijk?
En van die plaatsen zoals foto 209... GE-WÉÉÉÉL-DIG!
In holland verloopt ook nog alles goed, Ik loop nou zonder krukken. YES! Het was gisteren zelfs lekker weer, in Holland :-P. Lekker naar het strand geweest. Daarna met Joost, Joris en zijn ouders frietjes gegeten, jaja, op het LEdelplein. Het huis van Opa zag er nog steeds precies hetzelfde uit ;-):D.
Veel plezier nog daar :-)!!
Kus,
Little Brother -
07 Augustus 2008 - 10:47
Rosanne:
Ziet er goed uit daar!
Fijn dat je het zo naar je zin hebt daar.
Wel een heel net pak heb je hoor, geen wonder dat ze sir zeggen!
Veel succes daar nog he!
Gr. Rosanne en fam. -
07 Augustus 2008 - 11:08
Joost En Joris:
Jij bent echt een mooi boy in je uniform:P -
07 Augustus 2008 - 11:11
Luka:
Hallo grote broer,
heb je geen pet bij dat pak ?
Ik dacht eerst dat je van de politie was.
groetjes,Luka
p.s.ik ben vanmorgen met de jvw naar de garage geweest.Ik kan helemaal alleen een auto opkrikken !!!! -
07 Augustus 2008 - 14:31
Janny:
Hoi oliver wij hebben al gekeken om een weekje met je mee te varen is wel een beetje duur, mee varen valt wel mee maar dan moet je ook nog de vlucht er bij betalen en die is net zo duur als een weekje meevaren. leuk dat je het goed naar je zin hebt.groetjes van de bogaertjes -
07 Augustus 2008 - 19:03
Marga:
Hey Boy,
Leuk he, gisteren om je te zien via de webcam. Het is niet te geloven dat je zo ver weg bent. Het pak staat je GEWELLLLLDIG!!!!!Net Didi naar toneel gebracht, dus heb nu tijd om je site weer eens op m'n gemak te bekijken. De foto's zijn heel leuk en natuurlijk dat PAK!!! De 1e week zit er bijna op, wat gaat het snel zeg. Nou, straks weer terug naar t'Westen. Hou jullie taai. Groetjes van de Cling. -
08 Augustus 2008 - 19:29
Ward :
Mooi Mooi lijkt me egt super vet! en verder sccs met varen! -
10 Augustus 2008 - 10:49
Steffi:
heej oliver!,
zo te horen heb je het echt heel erg naar je zin!:D
en zo te horen gaat het allemaal goed!
en ook mt je vriend sebas:D
waarschijnlijk heeft hij het ook wel leuk, niet?
toen ik dat las van dat je je overal had aangelaten moest ik wel lachen hoor!:p
jammer dat er in jullie hut geen raam is zeg!,
'k zie het al voor me worden jullie zo 's ochtends wakker weet je geeneens of het al licht is,
oke op een gegeven moment wel natuurlijk maar.. Hhahaa! ik vind het wel grappig om zo te lezen:p
gelukkig dat je met nieuwjaaar terug komt, dan kan ik je tog nog in het ECHT gelukkig nieuwjaar wensen:D
maar je foto's!, zo'n cool zwembad!,
en ja alaska pak is ook wel grappig:P
alaska is trouwens ook erg mooi!,en jullie hut ook, met dat geel:D
dat deed me denken aan m'n oude kamer..
maargoed. ik ga je nu niet meer last bezorgen met mijn gepraat het belangrijkste is dat je het naar je zin hebt en zo te horen heb je dat wel!,
groetjes steffi! -
10 Augustus 2008 - 17:46
Thea:
hoi oliver
van de week thuis gekomen van vacantie,dus eindelijk tijd om jouw belevenissen te lezen.
om even in herhaling te vallen,Oliver in pak is SUPER.
wat een gigantisch schip,en wat een knusse hut,dat moet gewoon fantastich zijn.
Vanmiddag olivier aan de lijn gehad en ik had het verkeerde naam van jr schip door gegeven,want dat lag in st-trope,moet ik nog even recht zetten.
Er is een kans dat hun in oktober naar de caribien gaan,,en jij?
oliver heel veel succes met alles en hou ons op de hoogte he?groetjes -
10 Augustus 2008 - 18:09
Oma:
hallo oliver als ik je berichten lees heb je wel eens up en downs ja jongen voor een goede toekomst moet je vechten daar heb je nu de kans voor wees flink en ga er voor dan komt alles beslist in orde bij ons in hulst gaat alles goed gisteren ben ik met je ma eens naar de stad geweest het was mooi weer samen op een terrasje koffie gedranken en de menigte bekeken en ze heeft een hele mooie jas gekocht alvast voor de winter vandaag ben ik met tante janny op de zwier geweest veel gewandeld en ook wel eens een rustpauze ingelast met een bakje leut het was ook weer heel mooi weer nou oliver je bent weer een beetje op de hoogte doe je best en hou je taai he jongen heel veel groeten en liefs van je oma -
10 Augustus 2008 - 18:53
Luka:
hoi oliver,
ik heb gisteren een Nintendo Ds gekocht.Een blauwe met zwart.Daar speel ik al het hele weekend op.Ik heb Pokemon Diamond als spel gekocht en ook een Pokemon etui.Ik heb de eerste gym al uitgespeeld van Pokemon Diamond.Gisteren was ik bij de show van Jochem van Gelder. Ik mocht op het podium komen en zeggen wat hij moest doen, dat was ; drummen en dat deed hij.Ook kreeg ik een foto met handtekening.ik had natuurlijk mijn praatjesmakers t-shirt aan. ik ga kyken of Jochem van Gelder ook hyves heeft want ik ben mijn vrienden aan het laten groeien. Ik ga Sebas ook toevoegen.
groetjes, je kleinste broertje -
11 Augustus 2008 - 09:36
Fam Neefs-Bolssens:
Oliver. Kan het nog mooierJe ziet er bijzonder mooi uit nog veel plezier en hou je taai -
11 Augustus 2008 - 15:20
Fam. Schouten:
Dat ziet er geweldig uit. Vooral je blauwe pak met streep! Leuk om je verhalen te lezen. Dit is vele malen beter dan de reis van vorig jaar. Met al dat lekkere eten -> dat wordt afvallen als je terug thuis bent!! Als je de kans krijgt om de wal op te gaan moet je gaan, wie weet kom je er nooit weer.
Geniet ervan en we blijven je verhalen lezen.
11 Augustus 2008 - 16:11
ChantalFrankTitiaCha:
Leuk dat we zo kunnen zien waar je precies bent.. veel succes & plezier nog!
Groetjes van ons!