grote turk
Door: Oliver
Blijf op de hoogte en volg Oliver
14 November 2008 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town
We hebben genoten van een lekker dagje in het zwembad! met een barretje in het zwembad, maar 5 dollar voor een cola is de pret snel gedaan!
Heading voor panama kanaal weer!
doeggggg
15 November 2008 - 14:06
Mam:
Morgen zitten we weer voor het computerscherm om je te volgen op www.pancanal.com. Geef je de tijden nog even door ?
Gister was Quinten's "Feest "
Eerst thuis indrinken en daarna naar de stad. Liep een beetje uit de hand. Om 02.00 uur zaten we weer maar eens bij de HAP : 3 hechtingen in de re. elleboog. : Geen hockey : geen trainingen op school : niet zwemmen voor 10 dagen.
Nog meer achterstand op school dus.
Bedankt Calvin.
gr. Mam -
16 November 2008 - 10:33
Janny:
hoi oliver ik vind dat de reacties ook al wat minder worden dus hier nog een berichtje uit ulst gisteren naar jantje smit geweest in antwerpen was toppie gezellig en een leuk jong om naar te kijken en te luisteren. ben je al aan het aftellen of zou je er nog wel even kunnen blijven, het is allemaal wel leuk maar misschien mis je toch je pa en ma en vriend en vriendin nogeen week of 5 zeker en dan kun je weer in de school banken dat is wel even wat anders oke maar weer de groetjes en tot mails -
16 November 2008 - 19:05
Deedee:
Ollebol, kort berichtje dit keer haha! Maar wel leuk om via je site weer even wat van je te horen :)! Ik las het bericht van tante Janny en moest echt lachen, ze heeft de '.' nog niet gevonden op het toetsenbord volgens mij haha! Dat moet ik haar toch nog eens zeggen ;)! Lees net het bericht over Quintens feest! Wat een gedoe weer!! :P Gelukkig heb jij het nog steeds naar je zin. Tis echt aftellen nu hoor!
Dikke kus uit Clinge!! -
16 November 2008 - 19:06
Deedee:
Dikke kus uit Clinge!! -
16 November 2008 - 19:18
Mam:
We hebben het bootje net weer gezien op de web cam van het Panama kanaal.Ome Walter en Mariette hebben een foto gemaakt , wij wisten nog effe niet hoe dat moest.
Op naar Panama, Ecuador en Peru.
Behouden vaart.
gr. mam en de rest van het thuisfront -
18 November 2008 - 08:36
Harry Broere:
Hey Ollie ,
Ja, kost wat maar je bent wel van je geloof af; geen bier meer ????
Veel plezier !
Groeten uit een koud NL
Harry -
20 November 2008 - 08:45
Pap:
Hoi Ollie,
Is de verbinding uitgevallen tussen het mooie Caribische Gebied en Hulst?