Pauper
Door: Oliver
Blijf op de hoogte en volg Oliver
12 December 2008 | St. Lucia, Castries
ik heb weer een vlaggetje verdient! St. Lucia!
helemaal niks hier, pizza gegeten en gelijk weer terug naar het schip.. De mensen zijn hier donker en erg gevaarlijk!
kus
12 December 2008 - 21:42
Mam:
Er wat voor een vlaggetje.
Het wordt al een hele verzameling je vlaggetjes van de bezochte landen.Vele mensen onder ons komen in heel hun leven niet in zoveel landen.
gr. Mam -
13 December 2008 - 13:49
Harry:
Hi Ollie ,
Pizza en donkere gevarlijke mensen is vodoende om jou en je maten uit de kroeg te houden.....drinken met maten , zeggen ze dan...dan gaat het juist mis, met je maten...véél te gezellig.Het is hier KOUD !!!!!! Heb je al en ijsmuts en dikke jas klaar liggen Ollie ??
Groeten uit Breda
Harry -
13 December 2008 - 19:10
Luka:
Hey Ol.
Hou je het nog vol op de boot ? Ik heb een kalender voor je gemaakt he. Het staat nu op nummero 8. dat betekend nog 8 nachtjes slapen.vandaag naar de mini battle geweest.ik heb zelfs gescoort !!!!
En ik heb het halve veld overgelopen met die benjamins D's en E's.Dat was wel moelijk want ik deed het in mijn eentje.Maar ik ben wel gevallen en heb mijn knie geschaaft.Maar dat geeft niet.Ik moest ook nog tegen Quinten spelen.Hij was goed maar de eindstand was toch 2-2 Hopelijk zie ik je snel weer terug want ik mis mijn grootste broer.Nou ga ik lekker chipjes eten en naar tv kijken.
tot over 8 dagen.....
dikke kus, Luka