pief paf poef

Door: Oliver

Blijf op de hoogte en volg Oliver

11 December 2008 | Antigua, Saint John's

Vandaag is het Saint Johns, best mooi maar erg saai. Ik ben de hele dag huiswerk wezen maken en ff een half uurtje de wal op om wat foto´s te maken.

Ik was gister op de maagdeneilanden, St Thomas op precies te zijn daar ben ik daarna direct de wal opgegaan! Ik ben met Jody en Susanne gegaan en we hebben een scooter gehuurd, en we zijn de bergen een beetje rond gaan rijden! Het mooiste is nog wel dat je hier links moet rijden, aangezien mijn scooter ervaringen nogal verontrustend zijn, haha! Na een stukje rijden kwamen we op een gegeven moment op zo´n steile berg dat die scooter het niet redde dus ik reed de berm maar in, maar Susanne (die reed alleen) die viel! Dus dat was weer fijn.. Stonden we daar! Dus Jody (zat bij mij achterop) ging haar helpen en gingen ze die scooter recht trekken.. Hmm, die reed nog 5 meter naar beneden flikkerde weer omver! De spiegel eraf!! Daarna hebben we de scooter overeind geholpen en kon ik hem naar boven rijden alleen op een vlakker stuk, en die andere ook. Toen we daar stonden kwamen we erachter dat die volgende heuvel nog steiler was! Dus besloten we om de scooters met de hand naar beneden te brengen, dus 40 minuten later stonden we weer beneden. Ik was op mijn slippers die had ik maar uitgedaan want het had geregend dus het was mega glad! Ik was op mijn blote voeten die scooter naar beneden gaan brengen, dus mijn voet ligt nu helemaal open! We zijn toen maar teruggereden naar de verhuurder. Eenmaal daar aangekomen was die man helemaal vrolijk en hij had niet eens door dat die ene scooter helemaal beschadigd was! Hhaha, in ieder geval 300 dollar borg bespaard!

Dat was leuk, ik heb me kapot gelachen! We lagen hier in Sint Thomas, Maagdeneilanden samen met een zusterschip; de ms Maasdam. Op deze cruise zijn alle mensen weer wat jonger dus we gaan nu regelmatig naar de Crow´s Nest, soort van disco hier aan boord! Dat ga ik nu ook maar weer doen!

Die foto´s komen bij mijn volgende

daaaaag

• 11 December 2008 - 20:30

Stèphanie Cambier:

Wauw, oliver, dat ziet er supervet uit!! Al die mooie witte pakjes op het dek :)
    Heb vanavond met jw gegeten in Amsterdam, hij moest voor de medische keuring! We hadden het nog over je, dat je weer bijna terugkwam en dat je het echt getroffen hebt met zo'n stage, zoveel plekken waar jij bent geweest! Supergaaf!
    Nou, tot gauw in Hulst waarschijnlijk!
    xxx Stèph
    (ik dacht: ik zet mn achternaam er maar bij, anders weet ie het vast niet ;))

• 12 December 2008 - 06:50

Thuisfront:

Hoi Oliver,

We zijn aan het aftellen nog 9 nachtjes slapen ...........................................

Gr. Pap Mam Quinten en Luka

• 12 December 2008 - 07:23

Harry:

Hey Ollie,
    Als ik je zo zie zitten dan kan ik maar een ding verzinnen : GENIET van dat mooie weer en die korte mouwen, want het is hier KOUD!!!!!!!!!!!!!
    Veel plezier nog Ollie. Ik zie je binnenkort wel om je mooie verhalen life te horen !
    Groeten uit Breda en een KOUD NL.
    Harry

• 12 December 2008 - 13:35

Marino:

Aftellen kerel, nog even volhouden daar! :)
    Tis hier erg koud dus dat wordt bibberen.
    gr marino

• 12 December 2008 - 15:00

Rieke:

Hoi Oliver!
    Mooie foto's!
    Volgend weekend ben je weer lekker thuis!
    Heb je toch al zin om naar huis te komen? Koud hoor hier!
    Maar ik denk het toch wel he!
    Tot met de kerst!
    Groetjes!

• 12 December 2008 - 16:22

Roger Picavet:

Schande Oliver, ons lekker maken met korte mouwen lekker in het zonnetje, en de rest1 pff daar zwijg ik maar over, nee dat kan echt niet kerel! Groetos -6 hiero, althans zo voelt het. Kerstmarkt1 kan me gestolen worden. brrrr