Half Moon Cay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Door: Oliver
Blijf op de hoogte en volg Oliver
10 November 2008 | Bahama's, Nassau
Hoi allemaal!
Ben ik weer, dit keer vanuit Half Moon Cay in de Bahama´s! Dit is een privé eiland van de Holland America Line. En waren dit keer het enige schip hier, dus lekker rustig. Iedereen die normaal aan boord werkt in bijvoorbeeld de bars die moet nu in half moon cay de bars bemannen enzo! Dus dat was wel grappig. We konden hier ook eten dus dat was wel gaaf.
Ik moest eerst nog werken en om half 11 kwamen sebas en marcel binnen dat we van de kapitein zand tussen onze reet moesten gaan halen! Hahaha! Aangezien hurricane Paloma in de buurt is, is de kans groot dat we er de volgende keer niet naar toe kunnen! Dus wij snel alles bij elkaar (stond stiekem al klaar :)) en op naar de tenders! En ik kwam buiten en het overtrof al mijn verwachtingen, dit was PRACHTIGGGGGGGGG!! Of: GEWELLLLLLLLLDIGGG, zoals pap zou zeggen! Je kon het anker op de bodem zien liggen !! En het was er 11 meter diep! Om over het strand te lopen moest je een zonnebril dragen zo wit! En echt super zacht! Heerlijk!! En overal was het super mooi aangelegd met paadjes en wat gebouwtjes en mooi natuur met allerlei vogeltjes enzo!
Toen we eenmaal geïnstalleerd waren op dit hagelwitte strand zijn we lekker op een strandbedje gaan liggen en even beseffen waar we ook al weer waren! Daarna ben ik toch echt heel snel dat helder blauwe water ingedoken!! Na wat snorkelen en wat dollen zag ik de security officer Norm vissen voeren met brood. Dus ik ging er wat bijstaan, en ik deed wat voer rond me en echt een hele school met van die soort grote maanvissen (van die driehoekige vissen) krioelden rond me! Dat was echt gaaf! Daarna zijn we gaan eten, dat viel tegen haha! We liepen eerst langs de barbecue van de gasten en dat was echt super uitgebreid, maar wij moesten het hoekje om… Daar lagen hamburgers, broodjes sla en rijst.. Haha! Maar toch was het best aangenaam!
Daarna zijn we naar de andere kant van het strand gegaan om wat op een drijvende trampoline (op het water) te chillen. Om 1330 moesten we weeral aan boord zijn want we vertrokken om 1500! En we hadden maar twee tenders (van half moon cay).
Nou dit was de mooiste port tot nu toe, en dinsdag ga ik er weer naar toe. Yess!! En dan 7 december nog eens! Kijk maar naar de foto´s, als je niet jaloers wil worden is het mischien beter om je hoofd even weg te draaien, haha!
Owja gisteren had ik ook nog een leuke avond. We zijn met een paar knakkers naar de Thermal Suite geweest, dat is een welness center in de Greenhouse Spa. Je kan hier in de jacuzzi zitten, op verwarmde bedden liggen (dat was heerlijk), en in een stoombad zitten!!! En de manager van dit gebeuren had een flinke bak ijs klaargezet om onze coronatjes in te koelen! En twee flessen champagne… Hahaha! We hebben hier een paar uur gelegen en genoten van ons drankje! Daarna zijn we naar het afscheidsfeestje van Nelleke geweest want die gaat morgen naar huis! En dat was heel gezellig!
Tjuusss..
10 November 2008 - 06:54
Mam:
Tja, t'is afzien. Zo'n stage.Echt heeeeeeeeeel zwaar.
Geniet er maar lekker van manneke.Hier is het qua weer een stuk minder trouwens ook qua strand hahahaha. Zijn jullie al klaar voor de komende orkaan ?
mam -
10 November 2008 - 07:37
Marga:
Hey, das wel echt om jaloers op te worden. Prachtig.Nu op naar Florida.Hier is het dus echt herfstweer. Ben lekker vrij vandaag, blijf lekker binnen, want m'n auto is ingepikt door Didi.
Heel veel groetjes vanuit Clinge. -
10 November 2008 - 18:58
Didi:
één woord: Woow.. Met open mond zat ik naar de foto's te kijken! Niet normaal man!:P Geniet er van zou ik zeggen!!
't Begint te korten!
Xx -
12 November 2008 - 16:36
Rieke:
Hoihoi!
Mooi zeg daar op de Bahama's! Als je dat zo ziet op de foto's zou je er idd voor altijd willen blijven! Geniet maar van het lekkere weer! Hier is het echt herft!!
Groetjes! -
12 November 2008 - 18:07
Oma :
hallo oliver
best lang geleden dat ik me heb laten horen. maar ik weet alles hoor lees je berichten en neem ze mee naar huis . ik weet dus dat je het best naar je zin hebt en er valt ook zoveel te beleven wat een ervaring he jongen. dat pakt niemand je meer af. hier alles z,n gewone gangetje. de familie reunie was heel goed fyn om weer eens samen te zijn met neven en nichten. over jou hebben we alleen maar kunnen vertellen maar iedereen was wel zeer geintresseerd waar onze oliver zit en zat. oliver verder nog een fyne reis en tot ziens of tot horens . dag oliver dikke kus van oma -
12 November 2008 - 20:53
Nancy:
Hoi Oliver,
Wat jij allemaal beleeft is ongelofelijk! En wat moet de wereld mooi zijn. Prachtige foto's! Zoals je moeder schrijft: 't is afzien! Afijn we zouden bijna vergeten dat je ook nog moet werken. Oliver, hou je taai en we denken aan je vooral als het hier weer regent en koud is!! Groetjes, Nancy, Fred, Frederique en Axelle