Alaskaa!!

Door: Oliver

Blijf op de hoogte en volg Oliver

15 Mei 2010 | Canada, Vancouver

Hoii allemaal!
Hoe gaat het in het kikkerlandje? Hier gaat het wel goed!
Mijn eerste Alaska cruise zit er alweer op! Vancouver is de elke zaterdag de thuishaven dus dat is wel super leuk! Vorige week was ik even gaan winkelen want dat kan super goed hier in Vancouver, en het is wel één van de allermooiste steden waar ik ooit geweest ben! En het zonnetje schijnt, top!
Maar ik had echt weinig zin om naar Alaska te komen, want normaal is het hier altijd rotweer! Maarr deze week was het lekker weer, en het is toch wel super mooi! Nouja kijk maar naar wat foto’s. Er ligt wel veel meer ijs dan vorige keer! Dus dat is wel gaaf! Maar als ik die sneeuw zie herrinert me dat aan Iscghll, Oeehh en dat mis ik wel!
Ik heb mijn eerste machinekamer verslag ook af! Nog 3 te gaan in 4 weken, maar dat komt wel goed want het zijn niet zo grote verslagen! En ik heb er 1 zo goed als af! Nog 2 weken in de machinekamer en dan nog 2 weken met de elektriciens denk ik! En dan weer naar de brug!.
Nou dat was het wel weer, over precies 11 weken vlieg ik weer terug naar Amsterdam!
Groetjessss
xxx

• 15 Mei 2010 - 20:28

Mam:

hey oliver.

Leuke foto's weer. Ja ik zie het wel hoor een echte machinist compleet met een met olie besmeurde overal. Net echt !! Nog elf weken te gaan ? Als je thuis komt zul je je ogen uitkijken want de golfbaan , lounge bar en terras op hoogte bij p&p hoeven zijn vandaag geopend. Het is echt prachtig geworden.
    Ik kijk er al naar uit om samen met jou en de rest van ons gezin daar een wijntje te gaan drinken.Nog elf weekje te gaan ............. Maak er wat moois van.En denk en passant ook nog even na over het vervolg.

Groetjes en een dikke kus
    Mam

• 16 Mei 2010 - 07:59

Pap:

Hoi Ollie,

Foto's zien er weer toppie uit en met je verslagen komt alles goed, dus prima op orde. Ik heb gisteren nog een baantje gelopen met Joost Luiten, echt een leuke kerel, was heel gezellig
    Veel plezier nog
    groetjes Pap

• 16 Mei 2010 - 09:07

Janny:

Hoi Oliver
    het is er wel kouder ,maar niet minder mooi ook daar moet je van kunnen genieten.
    Het staat je prima die overal maar toch liever een pak.Succes en tot augustus het zal er weer zo zijn.

Groetjes uit Ulst

• 16 Mei 2010 - 10:02

Natalie:

Mooie foto's!!!
    Nu gaat het hard! Nog even en je bent al weer terug in het kikkerlandje :) Hier is ook eindelijk het zonnetje een beetje doorgebroken.. t is nog niet veel maar wel al beter!
    Suc6 verder!!

xxxx

• 16 Mei 2010 - 15:25

Roger:

tjonge wat prachtig daar zeg olli, dat maak je toch maar mooi allemaal mee! gr Roger